Imprecisions d'Emma Llensa


Imprecisions és un viatge líric a través dels contorns sovint borrosos de l'existència, un intent de capturar l'essència efímera de la vida amb paraules que, tot i ser potencialment impermanents, busquen deixar una marca indeleble en l'ànima del lector. Amb una mirada introspectiva i una reflexió profunda, Emma Llensa convida a pensar la nostra pròpia existència, els nostres orígens, i el nostre destí en aquest món.


Els poemes flueixen com a reflexions fragmentades, a vegades crues i a vegades delicades, sobre la vida, l'amor, la pèrdua, i la recerca inacabable de significat dins del caos aparent de l'existència. La recurrència dels temes de la llum i la foscor, així com el simbolisme del cercle, subratllen una obsessió per capturar moments de claredat enmig de la incertesa omnipresent.


La bellesa d'Imprecisions rau en la seva capacitat d'abordar l'inabastable amb una tendresa que interpel·la directament a l'ànima del lector. Llensa utilitza la poesia com un mitjà per explorar les profunditats de l'emoció humana, desembrollant les complexitats de l'existència a través de la lírica. La seva veu poètica és alhora vulnerable i poderosa, capaç d'envoltar i confortar, tot confrontant el lector amb la immensitat del que significa estar viu.


Els poemes transmeten un sentiment de moviment constant—una cerca que mai no es completa, un anhel que no es pot saciar. Això reflecteix la naturalesa efímera de l'existència i la recerca humana per trobar un lloc dins d'un univers que sovint sembla indiferent als nostres desitjos i pors.Imprecisions d'Emma Llensa és un llibre de poemes il·lustrat


Les il·lustracions creades amb Midjourney que acompanyen els poemes d'Imprecisions d'Emma Llensa juguen un paper crucial en la manera com l'obra es comunica amb el lector. Aquestes obres visuals serveixen com a ponts entre el text i l'imaginari col·lectiu, oferint una nova dimensió a la interpretació dels poemes. La utilització de la intel·ligència artificial per crear aquestes il·lustracions introdueix un element d'exploració i experimentació que ressona profundament amb els temes de la incertesa i la recerca de significat presents en tot el llibre.


El llibre conté més de 20 il·lustracions creades per Emma Llensa amb Midjourney V6.


Avis legal - Emma Llensa