El 25 de febrer faig una xerrada al CoEspai de Girona organitzada per l’associació de la qual sóc membre Femme In Line sobre maternitat i emprenedoria.

Sóc emprenedora des de l’any 2009 i un dels meus objectius a l’hora d’emprendre era poder escollir el tipus de criança que volgués pels meus fills i no haver de demanar permís en cas de malaltia o, simplement, per voler estar amb els meus fills.

Quan tenia 22 anys, recordo dir a la feina el següent: “Jo no tindré fills fins que no sigui autònoma i pugui gestionar-me el temps jo mateixa”. I vaig aconseguir-ho. L’any 2015 vaig ser mare per primer cop i vaig poder gaudir de la maternitat d’una manera que no hagués pogut gaudir si no hagués estat emprenedora.

Mare emprenedora

En aquesta foto estic donant de mamar a l’Abril mentre treballo. Any 2016

L’any 2019 vaig ser mare per segon cop i puc dir el mateix.

El camí no ha estat fàcil, molts cops venen ganes de rendir-se, sobretot quan falta suport de l’entorn i comprensió, però paga la pena totalment. Emprendre per mi és un camí de llibertat, molt més enllà dels ingressos que pugui tenir. Un camí de llibertat a vegades ple de foscor, a vegades ple d’alegria, a vegades incert i a vegades un camí que dona una sensació de triomf i de satisfacció increïbles.

Des del 2009 he emprès diferents empreses en diferents sectors: una revista, una editorial, una empresa de desenvolupament d’apps, una escola on-line i una consultoria de marketing digital. De tots les projectes n’he après coses!

Per mi emprendre i seguir emprenent sigui quina sigui la meva circumstància vital és, també, la demostració per a totes aquelles persones plenes de prejudicis que creuen que amb nens no es pot ser eficient, no es pot ser professional… per mi és una manera d’entendre la vida.

He viscut situacions surrealistes, situacions difícils, situacions que fan riure i moltes situacions que em posaven totalment fora de la zona de comfort. Però he continuat. Per provar, per veure què passava: i no passava res. Ans al contrari.

En aquesta xerrada no només veurem el marc social actual en què la dona emprendora es troba quan vol tenir fills, sinó que ho amaniré tot amb la meva pròpia experiència amb l’experiència d’altres mares emprenedores. Serà una xerrada motivadora que té com a objectiu fer veure a les mares que elles també poden, ja sigui emprenent la seva pròpia empresa o treballant per altres. La dona professional que ho aconsegueix tot (conciliar + ascendir a la carrera professional) és possible! No tenim perquè triar!

On: al CoEspai de Girona
Quan: 25 de febrer a les 19.00 h
Entrada gratuïta. Es pot venir amb nens (no hi ha servei de guarderia)

Registre aquí: https://www.meetup.com/es-ES/Femme-Inline/events/268107994/